Wilt u graag muziek (leren) spelen of onderdeel uitmaken van het showteam (majorette en twirlen)? Wordt dan lid van Liora! Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken bij een van onze repetitieavonden. Onder de afdelingen vindt u meer informatie over alle afdelingen binnen onze vereniging.

Het is bij Liora niet nodig om al muziek te kunnen spelen om lid te worden. We hebben een aantal goede instructeurs in huis die u kunnen opleiden vanaf te basis tot een gevorderd niveau, zij staan van jong tot oud voor je klaar. Ook is het niet nodig om al in het bezit te zijn van een instrument. Veel van onze muzikanten hebben een instrument van de vereniging in bruikleen en wij zullen er alles aan doen om ook voor u een goed instrument te vinden.

Natuurlijk is het lid zijn van een muziekvereniging niet helemaal gratis. De vereniging heeft kosten door onder andere: aanschaf/onderhoud instrumenten, salaris instructeurs/dirigent, aanschaf muziek, accommodatie enz.. Vandaar dat wij contributie vragen aan al onze leden. Deze verscheelt per afdeling en wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

De contributie is inclusief de kleding/het uniform waarin wordt opgetreden. Daarnaast ontvangen de leden van het showteam een baton. Zowel de kleding/ het uniform als de baton zijn in bruikleen van de verenging. Voor de muzikanten geldt dat zij wel zelf moeten zorgen voor (zwarte) schoenen en sokken.

Wij doen ook mee aan het Kindpakket Westland.

Wilt u liever eerst wat meer informatie voor u de knoop doorhakt om lid te worden, of heeft u nog wat vragen? Geen probleem, neem gerust contact op met iemand van het bestuur.