Jeugdoptreden - Ruyterhof

Woensdagavond 29 juni heeft de jeugd van Liora laten zien en horen wat het allemaal kan. Dit werd uitgevoerd op het Ruyterhof pleintje. Het optreden van de jeugd werd geopend met een dans van de twirls, deze meiden hebben diverse showtjes gegeven. De leerlingen die een instrument bespeelden (dwarsfluit, trompet en saxofoon), lieten korte en ook lange nummers horen. Een van de nummers was het lied 'Ik heb zo waanzinnig gedroomd' van Kinderen voor Kinderen.  Sommige leerlingen hadden pas een half jaar les en voor deze leerlingen was dit hun eerste optreden! Ook hebben twee tamboers goed van zich laten horen. Zij hadden al vaker een optreden gehad samen met Slagwerkgroep Westland en bij de Marching Band.
Het publiek van dit optreden bestond uit ouders, vrienden en de bewoners van de Ruyterhof, een aantal van hen luisterden vanaf het balkon. Arcade had zelfs een ijscowagen geregeld, waar ieder zeker wel trek in had. Deelnemers en het publiek genoten hier dan ook van.  Het was een geslaagde avond.

Klik hier voor het foto album.

Agenda

 • 09 jun

  Avondvierdaagse Monster

 • 10 jun

  Jubileumconcert Slagwerkgroep EMM 75 jaar

 • 11 jun

  Twirlwedstrijden Alphen a/d Rijn

 • 23 jun

  Avondvierdaagse Maassluis

 • 09 jul

  Ochtendconcert Masemude

 • 04 aug

  Avondvierdaagse Hoek van Holland

 • 11 aug

  Gondelvaart De Lier

 • 04 nov

  Najaarsconcert