Majorettes

De majorettes bestaan uit drie groepen Lioragirls in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, van 10 tot 15 jaar en van 15 jaar tot 20+ jaar. Het zijn actieve groepen meiden, die niet alleen te zien zijn voorop lopend bij de marchingband, maar ook te zien zijn op wedstrijden en andere shows.

Op de wedstrijden treden de meiden op als solo, duo of groep. Hierbij hebben ze al vele prijzen gewonnen. Verder hebben ze zich als groep gepresenteerd bij onder andere het aanmoedigen van de Westland marathonlopers en tijdens de donateursconcerten van Liora.

De trainingen van de majorettes vinden plaats op dinsdagavond tussen 18:15 uur en 21:45 uur in de gymzaal aan het Achterlaantje in De Lier. De trainingen van de jongste groepen Lioragirls wordt gegeven door Elise van Ingen, met ondersteuning van de majorettes uit het hoogste team. Het hoogste team krijgt training van Elise van Ingen.

Voor meer informatie of om lid te worden van de Lioragirls kunt u contact opnemen met Anja Hulscher via majorettes@liora.nl.

De Lioragirls