Open dag Showteam Liora

Open dag Showteam Liora

Word jij blij van muziek, bewegen, dansen en houd je van een uitdaging? Kom dan naar de open dag van het Showteam van Liora en doe gratis mee met de verschillende workshops. Iedereen die op de basisschool zit, is van harte welkom. Zaterdag 5 november 2022, kun je ons tussen 13.00 en 17.00 uur vinden in Sportcentrum Vreeloo. Meld je aan via showteam@liora.nl. Bekijk de Showteam pagina voor meer informatie. Kom je ook ?! Tot ziens.

Agenda

 • 09 jun

  Avondvierdaagse Monster

 • 10 jun

  Jubileumconcert Slagwerkgroep EMM 75 jaar

 • 11 jun

  Twirlwedstrijden Alphen a/d Rijn

 • 23 jun

  Avondvierdaagse Maassluis

 • 09 jul

  Ochtendconcert Masemude

 • 04 aug

  Avondvierdaagse Hoek van Holland

 • 11 aug

  Gondelvaart De Lier

 • 04 nov

  Najaarsconcert