Twirl wedstrijd

Afgelopen zondag 22 mei stond er weer een wedstrijd op het programma, dit keer in Waalwijk. Zowel Ilse als Isabel deden weer mee met hun solo. Daarnaast deed het ensemble, bestaande uit Rianne, Marijn, Isabel en Ilse voor het eerst mee. Voor Rianne en Marijn was het überhaupt hun eerste wedstrijd ooit, dus extra spannend.
Allemaal hebben ze hun beste beentje voor gezet en mochten daarmee mooie punten mee naar huis nemen. Gemiddeld tussen de 7,5 en 8, hele mooie cijfers dus!
En dat niet alleen: zowel Isabel als het Ensemble mochten een "No Drop Certificaat"  ophalen: een bewijs dat zij hun optreden hebben uitgevoerd zonder de baton te laten vallen en daar zijn we hartstikke trots op natuurlijk!

Lijkt het je ook leuk om deze groep te versterken? Neem dan contact op met Anja Hulscher showteam@liora.nl 

Agenda

 • 11 okt

  Modeshow Ben's Fashion

 • 04 nov

  Najaarsconcert

 • 18 nov

  Sinterklaasintocht De Lier

 • 25 nov

  Sinterklaasintocht Maasdijk

 • 08 dec

  Winterwonderland

 • 20 jan

  MPV dag (ovb)

 • 06 apr

  Donateursuitvoering