Liora heeft een nieuwe dwarsfluit docente!

Liora heeft een nieuwe dwarsfluit docente!

De nieuwe dwarsfluit docente bij Liora is Sannie de Jongh. 

Zomaar een paar stukjes vanaf de website van Sannie de Jongh:

"Sinds 2009 is mijn praktijk voor dwarsfluitles in Alphen aan den Rijn geopend. Sinds die tijd geef ik met veel plezier fluitles. Kinderen, jongeren en volwassenen uit de wijde omgeving komen naar mijn lespraktijk om met veel enthousiasme fluit te willen leren spelen. Het is een uitdaging om een leerling vooruit te helpen met het fluit spelen en leerlingen kennis te laten maken met de mooie muziek uit het fluitrepertoire."

"Een goede basistechniek is essentieel om goed fluit te leren spelen en leuke stukken te spelen!!! Om vooruit te komen is een goede techniek erg belangrijk! Tijdens mijn lessen ligt er naast leuke stukken spelen, dus veel nadruk op het ontwikkelen van een goede techniek (o.a ademtechniek, plaatsing van vingers, aanzet, houding, articulatie etc). Daarnaast speelt iedere leerling samen met mij fluit duetten tijdens de les. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om naast het werken aan techniek, ook te werken aan een mooi stuk uit het fluitrepertoire. Sommige leerlingen spelen in een orkest en willen graag hun fluitpartij aan mij voorspelen. Dat is ook mogelijk tijdens de les. Als leerlingen zelf hele leuke boeken hebben gevonden, dan is het mogelijk om daar tijdens de les uit spelen."

Wanneer u dit leest en denkt 'dwarsfluit bespelen, dat zou ik ook wel willen leren', dan hebben we nu deze docente ook in De Lier. Meldt u zich aan bij Marjolein de Beus (leerlingen@liora.nl) en zij kan ervoor zorgen dat ook u een (proef)les kunt krijgen van Sannie de Jongh. 

Dwarsfluit bespelen kan gestart worden vanaf ongeveer 8 a 9 jaar, uiteraard is het op iedere leeftijd daarna ook mogelijk!

 

 

 

Agenda

 • 11 okt

  Modeshow Ben's Fashion

 • 04 nov

  Najaarsconcert

 • 18 nov

  Sinterklaasintocht De Lier

 • 25 nov

  Sinterklaasintocht Maasdijk

 • 08 dec

  Winterwonderland

 • 20 jan

  MPV dag (ovb)

 • 06 apr

  Donateursuitvoering