Meastro 6 november

Meastro 6 november

Winnaar Liora’s Maestro bekend

Na ruim 1,5 jaar is eindelijk bekend geworden wie de titel Liora’s Maestro mag dragen.

Braihim Mohcin, bij velen beter bekend als DJ Bombastic, is winnaar geworden van de dirigeerwedstrijd die muziekvereniging Liora uit De Lier heeft georganiseerd.
Lisette van der Does behaalde een mooie tweede plaats, maar ook Monique Bruggeman en Marjoke Ton-Koene hebben tijdens de finale indrukwekkend gepresteerd.

Liora heeft ter gelegenheid van haar 105-jarig bestaan een Westlandse versie van het populaire tv-programma Maestro op touw gezet. Eind januari 2020 vond de halve finale al plaats met negen in het Westland bekende mannen en vrouwen waarbij uiteindelijk 4 finalisten overbleven. Helaas moest de finale in april dat jaar worden uitgesteld. Afgelopen zaterdag werd deze alsnog gehouden. En hoe!

Liora pakte uit met een sfeervol verlichte domkerk, een zogenoemde ‘greenroom’ waar interviews door de WOS plaats vonden, een filmploeg, top-presentatrice Jantien 't Hart, opening met de slagwerkgroep Westland én de fantastische zangeres Maghen HIilgersum. Een vierkoppige jury leverde vakkundige kritiek. De juryvoorzitter, dirigent van de harmonie Wenceslaus Scheepmaker, had de eer een prachtig beeld te overhandigen aan de winnaar.

Liora kijkt terug op een geslaagde avond. Iedereen die erbij was hopelijk ook.
Eenieder die er niet bij is geweest, kan komende weekenden nog nagenieten met het vierdelige tv-programma op de WOS, dat komende weekenden te zien is. 

De foto's gemaakt op deze avond, kunt u hier bekijken.

 

Agenda

 • 11 okt

  Modeshow Ben's Fashion

 • 04 nov

  Najaarsconcert

 • 18 nov

  Sinterklaasintocht De Lier

 • 25 nov

  Sinterklaasintocht Maasdijk

 • 08 dec

  Winterwonderland

 • 20 jan

  MPV dag (ovb)

 • 06 apr

  Donateursuitvoering