Code Oranje

Zaterdag 12 oktober belooft het stormachtig te worden in De Rank in De Lier. Die avond geldt namelijk code oranje vanwege het donateursconcert van muziekvereniging Liora. 

Alle afdelingen van de vereniging - de twirlgroep, slagwerkgroep, marching band, leerlingenorkest en de harmonie- laten zich van hun beste kant zien. Stil blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. Met veel enthousiasme is er gewerkt aan een gevarieerd programma. 'Er komt een lid van de koninklijke familie langs, het publiek krijgt iets te zien van het Nederlandse weer en we brengen een bezoek aan een pretpark. Tevens komt Nederlands muzikaal succes, zowel nationaal als internationaal aan bod'.

Daarnaast verleent bekende Lierenaar, voetballer en volkszanger Roy van der Sar zijn medewerking aan deze avond, zowel solo als met Liora. Hij zal ook de fameuze derde helft voor zijn rekening nemen. De dresscode deze avond is oranje. Aanvang is om 19.30 uur; start om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Agenda

  • 15 aug

    Eerste repetitie na de vakantie