70-jaar Slagwerk Jubileum-show

70-jaar Slagwerk Jubileum-show

op 26 mei a.s. geeft de slagwerkgroep (Slagwerkgroep Westland, de samenwerking tussen Liora en EMM uit Maasdijk) een spetterende jubileum-show in de sporthal van Maasdijk. De slagwerkgroep van EMM bestaat namelijk aar liefst 70 jaar! Niet alleen de huidige leden zullen een zeer gevarieerd programma ten gehore brengen, maar ook een heel leger oud leden zijn volop aan het oefenen om ook hun bijdrage te leveren aan dit jubileum concert.

Daarnaast zullen er een paar zeer spectaculaire optredens verzorgd worden door de van TV en vele evenementen bekende slagwerkgroep “Lucifers” uit Breda. Zij betrekken niet alleen het voltallige aanwezige publiek bij hun optreden, maar zetten ook de sporthal volledig in vuur en vlam. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar wel heel spectaculair. Als liefhebber van slagwerkmuziek, is dit uiteraard een avond die u niet mag missen en voor de entreeprijs hoeft u het zeker niet te laten. Want om dit jubileumconcert bij te wonen, betaalt u slechts € 0,00 oftewel helemaal noppes, helemaal niks.

Wij zien u graag 26 mei in de Sporthal, Lange Kruisweg 44e te Maasdijk. De zaal gaat open om 19.00 uur en de show begint om 19.30 uur.

Agenda