Rabobank Clubkas Campagne: Stem op Liora!

Rabobank Clubkas Campagne: Stem op Liora!

De Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart! Met deze campagne kunnen Rabobank leden stemmen op verenigingen in het Westland. Vervolgens wordt er een geldpot verdeeld over alle verenigingen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe meer geld deze ontvangt!

Natuurlijk kan Muziekvereniging Liora wel wat geld gebruiken! Jeugd is duur, maar jeugd is ook de toekomt! Daarom blijft Muziekvereniging investeren in een goede, maar vooral leuke muziekopleiding. Het geld wat we krijgen met de Rabobank Clubkas Campagne komt hier dus goed van pas!

Stem daarom dus op Muziekvereniging Liora!

Als het goed is heeft u onlangs een brief of mail gekregen met uw inlog gegevens. Log hiermee in op https://www.raboportaal.nl/westland/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen. U kunt 5 stemmen uitdelen op verenigingen met maximaal 2 stemmen per vereniging. Wij zouden het graag zien dat u 2 stemmen op ons uitbrengt!

Alvast hartelijk bedankt!

 

Agenda