Majorettes vallen in de prijzen bij Twirlwedstrijden!

Majorettes vallen in de prijzen bij Twirlwedstrijden!

Zaterdag 29 april hebben wij met de majorettes meegedaan aan de twirlwedstrijden in Schiedam. Tijdens een twirlwedstrijd laten verschillende verenigingen hun teams- en solo shows zien aan een kritische jury. Zo'n wedstrijddag met het hele team is altijd reuze gezellig. Bijna iedereen doet wel aan meerdere wedstrijdonderdelen mee, waardoor je, ondanks dat zo'n wedstrijd een hele dag duurt, eigenlijk nooit lang hoeft te wachten op het volgende Liora optreden. Naast gezelligheid moet er natuurlijk ook gepresteerd worden en dat hebben we dan ook zeker gedaan: Iedereen ging met minstens 1 medaille naar huis!

Tess Grootscholte en Amanda Starrenburg behaalden brons met hun kids-twirls, Joëlle Bosma behaalde brons met haar solo, Ilse Koene en Lucya van Dongen behaalden zilver met hun kids-twirls, Leila Verbeek behaalde zilver met haar solo, Team 3 behaalde zilver met de heksenshow, Team 2 behaalde zilver met de Peter Pan show, Tessa Scheffers behaalde goud met haar kids-twirl en Ilse Koene behaalde goud met haar solo. Demi Vermeer behaalde met haar solo niet alleen goud, maar ook promotie waardoor zij bij de volgende wedstrijden in een hogere klasse geplaatst zal worden.

Benieuwd naar de volgende wedstrijd? Deze vindt plaats op 24 juni in Zwijndrecht.

Agenda