Voorjaarsconcert met Maghen Hilgersum

Voorjaarsconcert met Maghen Hilgersum

Zaterdag 1 April gaf Liora haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Domkerk in De Lier. Dat gebeurde in samenwerking met Maghen Hilgersum, winnares “Una Voce Particolare” 2010. Na maanden lang repeteren, mocht het resultaat er zeker zijn!

De harmonie heeft een aantal mooie muziekstukken ten gehoren gebracht, waaronder de Star Wars Themesong, Red Rock Mountain en Glasnost. Maghen zong nummers als Liefde Van Later, La Vie en Rose en Het Is Over, onder begeleiding van Amse de Jong op piano en Arco van Dam op contrabas.

Maghen en het orkest hebben ook een aantal nummers samen gespeeld. Dit waren de nummers I will always love you van Whitney Houston, de Habanera en One Moment In Time. Het was een zeer mooie combinatie.

Uit alle goede reacties blijkt dat het een zeer geslaagde avond was.

 

Agenda