MPV Dag: Wie Was De Mol?

MPV Dag: Wie Was De Mol?

Op zaterdag 21 januari was het weer zover, de jaarlijkse MPV-dag werd gehouden! Met dit jaar als thema Wie is de Mol? Net als in de echte serie begonnen we de dag meteen al met onze eerste groepsopdracht. Met alle opdrachten van de dag konden we hints verzamelen, om zo meer informatie over de mol te krijgen. Na de groepsopdracht kregen we onze eerste hints en begonnen de repetities van het grote orkest en de majorettes. Daarna waren er repetities in kleine groepjes voor het orkest. Na deze intensieve ochtend gingen we lekker lunchen. Na de lunch volgden er weer repetities van het grote orkest en majorettes. Met aansluitend het middagspel. Dit spel, dat we speelden in groepjes, bestond uit meerdere opdrachten verspreid in het dorp. Ook met deze opdrachten konden we weer hints verzamelen. De rest van de middag heeft iedereen weer geoefend voor de uitvoering. Na het avondeten was het tijd voor de test, wie is de mol? Toen was het zover, de zaal stroomde vol met publiek. Licht uit, spot aan! Er waren veel leuke, grappige en mooie optredens en de mol werd bekend gemaakt. Het was een geslaagde dag!

Groetjes Max en Kim (jeugdleden van Liora)

Agenda

  • 06 dec

    Open Twirl Training

  • 09 dec

    Winter wonderland (ovb)

  • 18 dec

    Kerkdienst / Kerst- koffieconcert