Liora maakt zich op voor jubileumfinale!

Liora maakt zich op voor jubileumfinale!

Op vrijdagavond 18 december viert Muziekverenging Liora tijdens Winterwonderland nog één keer het 100 jarig jubileum. De marchingband en majorettes zullen zich op straat tijdens de optocht presenteren. Het leerlingenorkest zal in de Domkerk optreden.

In Partycentrum De Rank wordt voor iedereen een gratis feestavond gehouden. De harmonie treedt daar op en speelt dan samen met Martine van der Lugt en Frank Baggerman, die zullen zingen, gezellige Kerstmuziek. 

Partycentrum De Rank gaat voor deze gelegenheid om 20:00 uur open. U kunt lekker even komen opwarmen en genieten van de muziek. Het optreden van de harmonie begint om ongeveer 20:30 uur.  Kom genieten en vier nog 1x het jubileum met Liora mee!

Agenda

  • 06 dec

    Open Twirl Training

  • 09 dec

    Winter wonderland (ovb)

  • 18 dec

    Kerkdienst / Kerst- koffieconcert