Concert@DeLee "Één bak gezelligheid"

Concert@DeLee "Één bak gezelligheid"

"Eén bak gezelligheid hier aan het water" was een gehoorde kreet op zaterdag 8 augustus 2015 tijdens het grootse jubileumconcert van Muziekvereniging Liora. De harmonie trad tijdens dit bijzondere concert op samen met de Westlandse band D!K. Dit gebeurde allemaal op een drijvend podium op de Lierse rivier de Lee, tegenover 't Centrum. De Slagwerkgroep gaf met een rondje over de Lee het startschot voor deze fantastische avond.

Op het grasveld tegenover het drijvende podium en op de naastgelegen Blijenburgbrug was het dringen geblazen voor het publiek dat graag naar het concert kwam kijken en luisteren. Ook waren er een aantal plezierbootjes met publiek dat erg genoot van het gevarieerde programma. De heerlijke zomeravond maakte het event helemaal af.

Het concert werd gegeven ter gelegenheid van het honderd jarig bestaan van de vereniging. Hieronder is een video te zijn en zijn de foto's te vinden die wij van verschillende fotografen hebben mogen ontvangen.

Bron video: WiBiMedia

De foto's zijn gemaakt door:

 • A. Dijkstra
 • T. Kester
 • J. van Hasenbroek
 • M. Boon
 • Papa "Muziek"
 • T. van der Lee
 • E. van Heuveln

Agenda

 • 06 dec

  Open Twirl Training

 • 09 dec

  Winter wonderland (ovb)

 • 18 dec

  Kerkdienst / Kerst- koffieconcert