Etalage wedstrijd

Etalage wedstrijd

De Etalagewedstrijd is ondertussen afgelopen en er hebben vele mensen meegedaan! Het bleek een pittige speurtocht, want lang niet iedereen heeft alles kunnen vinden. Toch zijn er een aantal die het beter hebben gedaan dan de rest! De winnaars zijn bekend en de prijzen zijn uitgedeeld.

De 1e Prijs is gegaan naar Joy Duijndam, zij krijgt 6 muzieklessen op een instrument naar keuze of 6 trainingen bij de majorettes. De 2e Prijs is naar Nick Buitelaar gegaan, hij heeft de radio gewonnen. De 3e Prijs, het verrassingspakket is naar Simon en Helena Hoogerbrugge gegaan. Allemaal veel plezier met de prijs. Hou de website in de gaten, want in de herfstvakantie komt er nog een leuke dag aan voor de jeugd!

---

Doe je ook mee met de Etalagewedstrijd van Muziekvereniging Liora? Vanaf 25 april kun je in de etalages van verschillende winkels in de Hoofdstraat en in de Emmastraat op zoek naar plaatjes van een rebus. Bekijk de plaatjes goed en los de rebus op.

Op de basisscholen hebben de leerlingen al een wedstrijdformulier gekregen. Heb je er nog geen een, haal hem op bij Bloemsierkunst de Carlton of Electroworld Bell Service. Ook kun je hem hier downloaden.

Inleveren kan tot en met 9 mei bij bovengenoemde winkels. Er zijn hele leuke prijzen mee te winnen! De winnaar van de wedstrijd wordt bekend gemaakt in De Lierenaar van week 20 en op onze Facebookpagina. Succes!

Agenda