HiLIERisch Van Slag! Erg geslaagd!

HiLIERisch Van Slag! Erg geslaagd!

Op zaterdag 25 april was De Lier HiLIERisch van slag! Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Liora werd er een zeer gezellige en muzikale dag georganiseerd.

De dag bestond uit leuke optredens van de bands KABAAL!, Break Out! (Rijnmondband), Jong Excelsior, GLAZ, Rotterdam Aan Zee en natuurlijk Liora met de Majorettes, Marchingband en Slagwerkgroep. Deze optredens vonden plaats op het podium aan het Horecaplein dat in samenwerking met OC De Lier is neergezet.

De hele dag door liepen er marchingbands door De Lier om zoveel mogelijk mensen naar het plein te lokken. En dat is, mede dankzij het zonnetje wat toch nog kwam, zeker gelukt!

De HiLIERisch van Slag dag werd afgesloten door het Jeugdorkest van Liora. In samenwerking met Kees Toets & Friends hadden ze er een heus Proms optreden van gemaakt. Nummers als onder andere "This is what it feels like" (Armin van Buuren), "Set fire to the rain" (Adele), Happy (Pharrel Williams) en Cancy (Robbie WIlliams) werden samen met de band ter gehoren gebracht en waren nummers wat iedereen mee kon zingen.

Het was een zeer geslaagde dag en we willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen en heeft meegedaan. Heeft u leuke foto's voor ons van deze dag? Deel ze dan op onze Facebook pagina!

Agenda