Muziekvereniging Liora HiLierisch van Slag in April!

Muziekvereniging Liora HiLierisch van Slag in April!

Muziekvereniging Liora HiLierisch van Slag in April

Dat Muziekvereniging Liora 100 jaar bestaat is bij vele Lierenaren inmiddels bekend. In de maand april zijn de kinderen aan de beurt om dit feest mee te vieren. Op zaterdag 25 april zijn er vanaf 14.00u in de Hoofdstraat en op het Rankplein diverse muzikale hoogstandjes te zien en te horen.

De marchingband, majorettes en slagwerkgroep van Liora hier aan mee. Ook geeft het leerlingenorkest in samenwerking met Kees Toets & Friends een promsconcert op het Rankplein. Het Rankplein is tevens het horecaplein. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met het OC De Lier en De Lierse Middenstand.

Op zaterdag 25 april start ook de etalage wedstrijd. In heel veel etalages van de Lierse winkels kun je instrumenten vinden en plaatjes van een rebus. Los deze rebus op en lever je deelnameformulier in bij Electroworld Bell Service. De deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij bloemsierkunst de Carlton en Electroworld Bell Service. Er zijn leuke muzikale prijzen te winnen waaronder muzieklessen op een instrument naar keuze en een portable radio.

De jeugd van Liora gaat op woensdagochtend 29 april samen met de majorettes langs bij alle basisscholen van De Lier. Zij marcheren van school naar school. Zij voeren daar een toneelstukje op en laten op deze wijze de basisschoolkinderen kennismaken met de diverse instrumenten van een orkest.

Agenda