Winterwonderland in De Rank met Liora

Winterwonderland in De Rank met Liora

Op donderdag 11 december is het ouderwets gezellig in de Lier tijdens het Winterwonderland. Tijdens dit jaarlijks terugkerende winterfeest komt u de bijna 100 jarige muziekvereniging Liora overal tegen.

In de Domkerk kunt u genieten van het jeugdorkest van Liora en bij de lichtjesparade zorgen de Marching Band en de Majorettes voor vrolijke kerstmuziek.

Na afloop van de optocht kunt u vanaf 19.30 uur terecht in De Rank om op te warmen met koffie, thee of een andere versnapering. Om  20.15 uur komt zangeres Martine van der Lugt samen met de harmonie van Liora voor u optreden. Zij hebben een gevarieerd kerstprogramma voor u samengesteld.

De toegang voor deze warme afsluiter van Winterwonderland is gratis. 

Agenda