Najaarsconcert Muziekvereniging Liora 2014

Najaarsconcert Muziekvereniging Liora 2014

Op zaterdag 1 november a.s. geeft muziekvereniging Liora haar jaarlijkse Najaarsconcert. De harmonie van Liora heeft weer een gevarieerd programma, u kunt luisteren naar onder andere muziek uit The Phantom of the Opera, Moments for Morricone en het mooie Concerto d’amore. Verder treed tijdens het najaarsconcert het Haags Saxofoonkwartet voor u op.

Het Haags Saxofoonkwartet bestaat uit: op sopraan sax Heiko Geerts, alt sax Femke Steketee, tenor sax Daan van Koppen en op bariton sax Erik-Jan de With. Heiko Geerts is de saxofoon en klarinet docent van Muziekvereniging Liora, Muziekvereniging Excelsior, De Lier en Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, uit Hoek van Holland. Erik-Jan de With geeft in het Westland les bij SRMO en de Muziekmeesters Westland. Voor de leerlingen uit het Westland een mooie gelegenheid om hun docenten eens te zien en horen spelen.

Het najaarsconcert wordt gehouden in de Domkerk van De Lier. De deuren van de kerk gaan om 19.30uur open en het concert begint om 20.00u. Na afloop van het concert is er een borrel na in De Rank. Tevens is er de gelegenheid om entreekaarten aan te schaffen voor het Gala-Diner concert van 17 januari 2015.

Agenda