Gala diner concert met Danny de Munk

Gala diner concert met Danny de Munk

2015, nog slechts drie maanden en het is zover. Voor muziekvereniging Liora wordt 2015 een heel bijzonder jaar. Liora is met ongeveer 100 actieve leden springlevend en is niet weg te denken uit de Lierse gemeenschap. Het eeuwfeest van Liora wordt gevierd met als motto "Liora, Eeuwig Jong".

Liora start, dit voor haar bijzondere jaar, op 17 januari 2015 met een Gala-Diner-Concert in een feestelijk aangekleed sportcentrum Vreeloo te De Lier. Dit beloofd een fantastische avond te worden, in een mooie ambiance. Een concert waar Liora gezamenlijk gaat optreden met niemand minder dan Danny de Munk. Een entertainer die bijna iedereen kent en al meer dan 30 jaar in het vak zit, die weet hoe je van een jubileum een feest kan maken.

Voor dit concert gaat vanaf woensdag 15 oktober de kaart verkoop van start. De kaarten voor deze avond zijn voor €50,- per persoon verkrijgbaar bij Ben's Fashion, Hoofdstraat 49A, te De Lier. Voor Liora leden zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij Jaap Keijzer en Marleen Louwers. U krijgt er dan ook wat voor: een heerlijk 3-gangen diner, een spetterend optreden van Danny de Munk en dat alles onder muzikale klanken van de harmonie van Liora. Het is een avond uit om nooit meer te vergeten!

Het aantal plaatsen voor deze unieke avond is beperkt. Dus wees er snel bij! Eventuele wensen kunnen bij de aankoop van de kaarten kenbaar worden gemaakt.

Muziekvereniging Liora hoopt u te mogen begroeten op deze avond, welke de aftrap is voor een heel jaar vol van festiviteiten.

Agenda