Majorette blog: Wedstrijddag in Aalsmeer!

Majorette blog: Wedstrijddag in Aalsmeer!

Door: Demi Vermeer, een van de aanvoersters van de Majorettes:

Op 5 Oktober is het dan zover de wedstrijd in Aalsmeer. De wedstrijd begon om half 10 en gingen we ons klaar maken om te knallen op de vloer. Mandy en ik kleedden ons om en gingen intrainen in de intrain ruimte. Toen was het zover nummer 16 was klaar en mocht ik alvast klaar gaan staan om als nummer 17 op te gaan. Nou daar gaan we dan! Ik deed mijn solo en het ging top. Het ging zo super dat ik trots op mezelf kon zijn! Ik deed mijn trainingspak aan en ging op de tribune zitten om te wachten tot Mandy op mocht als nummer 27. Daar gaat Mandy dan! Bij haar ging het ook top en kon ook zeker trots op zich zelf zijn. Mandy ging nadat ze klaar was naar huis, omdat ze die dag jarig was dus ging thuis haar verjaardag vieren. Ik ging kijken naar de andere en hopen dat het zo weer 17.0o uur is, want dan is de prijsuitreiking. Dan is het 17.00 uur en zit je vol spanning te wachten dat misschien jou naam opgeroepen wordt. En ja hoor Demi Vermeer werd opgeroepen en was ik dus tweede geworden met 63.9 als punten en kreeg ik een zilveren medaille. Ik was zo blij en trots op mezelf. Helaas had Mandy geen medaille, maar zij heeft met 59.3 ook hele mooie punten gehaald.

Agenda