EMM Maasdijk bedankt Liora

EMM Maasdijk bedankt Liora

Van de Jubileum commissie van Muziekvereniging EMM ontvingen wij het volgende dankbericht:

Wij willen graag alle leden van Liora ontzettend bedanken voor hun deelname aan onze taptoe. Zonder jullie medewerking was het voor ons absoluut onmogelijk geweest om aan onze eigen taptoe deel te nemen. Diep respect voor iedereen die al die keren afgereisd zijn naar de Maasdijk om te oefenen voor deze taptoe. Mede door jullie is deze taptoe voor meer dan 100% geslaagd en is het een absoluut gigantisch en onvergetelijk hoogtepunt geworden in het kader van de viering van 100 jaar Eendracht Maakt Macht, waar velen nog lang en met veel plezier aan terug zullen denken. Wij zijn apetrots dat we op deze manier met elkaar hebben kunnen samenwerken en dit ook met een geweldige show aan het voltallige publiek hebben kunnen laten zien.

Jubileum commissie 100 jaar EMM

Agenda