Taptoe EMM Maasdijk groot succes!

Taptoe EMM Maasdijk groot succes!

Zaterdag 20 september was het de dag van Taptoe Maasdijk. Georganiseerd in het teken van het 100 jarig jubileum van muziekvereniging EMM uit Maasdijk.

Samen met Liora heeft EMM een prachtige show neer gezet in het thema van de Blues Brothers. Zo kwamen onder andere de welbekende nummers 'Peter Gunn Theme', 'Ghostriders In The Sky' en natuurlijk 'Everybody Needs Somebody' voorbij. De show was in elkaar gezet door onze slagwerk instructeur Janus van Staalduinen en majorette instructrice Sandra Verseput. Het publiek was erg enthousiast over wat EMM en Liora samen hebben neergezet.

Ook Thalita uit Vlaardingen, Rijnmondband en Jeugd Rijnmondband uit Schiedam, Floraband uit Rijnsburg en Jeugd DVS uit Katwijk hebben allemaal een prachtige show neergezet. Al met al was het een erg geslaagde dag.

Demi Vermeer, een van de Miss Majorettes van Liora, heeft een verslag van de dag geschreven. Deze is hieronder te lezen:

 

Agenda

  • 11 jul

    Laatste repetitie voor de vakantie

  • 15 aug

    Eerste repetitie na de vakantie