Voorjaarsconcert met Iris Kroes

Voorjaarsconcert met Iris Kroes

Zaterdag 24 maart 2018 geeft de harmonie het jaarlijkse voorjaarsconcert. De harmonie laat u een aantal prachtige muziekstukken horen, waaronder muziek uit de film Kong Fu Panda en het meeslepende stuk Fire in the Glenn. Dit jaar heeft Liora Iris Kroes uitgenodigd om samen met de harmonie een aantal nummers op te voeren. Daarnaast zal Iris Kroes een aantal stukken solo brengen.

Iris Kroes is bekend van het televisie programma The Voice of Holland, welke zij in 2012 heeft gewonnen. Sindsdien treedt zij veel op in binnen- en buitenland. Iris speelt al ruim 10 jaar op de harp en zingt haar hele leven.

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in de Domkerk van De Lier. De deuren gaan om 19:30 uur open en het concert begint om 20:00 uur.

Agenda